Wijngaard Minderhoudhoeve

Druiven verbouwen op de bodem van de zee. Dat doen we bij Wijngaard Minderhoudhoeve in Swifterbant, Flevoland. De rijke zeebodem geeft onze wijn een eigen smaak. Proef de oogst van nieuwe aarde.

Uw bestelling staat de volgende dag klaar in het afhaalloket van de Minderhoudhoeve, Elandweg 40 te Swifterbant (niet op zondag).

 • Aanbieding!

  Fles Zeebodem Wit 2017

  12,00 10,00
  Druiven verbouwen op de bodem van de zee. Dat doen we bij Wijngaard Minderhoudhoeve in Swifterbant, Flevoland. De rijke zeebodem geeft onze wijn een eigen smaak. Proef de oogst van nieuwe aarde. Deze droge witte wijn is gemaakt van het druivenrassen Johanniter en Souvignier Gris. Euro 12,00 per stuk Alc. 12,3% VOL - 750 ml Uw bestelling staat de volgende dag klaar in het afhaalloket van de Minderhoudhoeve, Elandweg 40 te Swifterbant (niet op zondag).
 • Aanbieding!

  Fles Zeebodem Wit 2016

  12,00 10,00
  Druiven verbouwen op de bodem van de zee. Dat doen we bij Wijngaard Minderhoudhoeve in Swifterbant, Flevoland. De rijke zeebodem geeft onze wijn een eigen smaak. Proef de oogst van nieuwe aarde. Deze droge witte wijn is gemaakt van het druivenrassen Johanniter en Souvignier Gris. Euro 12,00 per stuk Alc. 12% VOL - 750 ml Uw bestelling staat de volgende dag klaar in het afhaalloket van de Minderhoudhoeve, Elandweg 40 te Swifterbant (niet op zondag).
 • Aanbieding!

  Fles Zeebodem Rosé 2017

  12,00 10,00
  Druiven verbouwen op de bodem van de zee. Dat doen we bij Wijngaard Minderhoudhoeve in Swifterbant, Flevoland. De rijke zeebodem geeft onze wijn een eigen smaak. Proef de oogst van nieuwe aarde. Deze droge rosé is gemaakt van het druivenras Cabernet Cantor. Euro 12,00 per stuk Alc. 12,2% VOL - 750 ml Uw bestelling staat de volgende dag klaar in het afhaalloket van de Minderhoudhoeve, Elandweg 40 te Swifterbant (niet op zondag).
 • Aanbieding!
  Druiven verbouwen op de bodem van de zee. Dat doen we bij Wijngaard Minderhoudhoeve in Swifterbant, Flevoland. De rijke zeebodem geeft onze wijn een eigen smaak. Proef de oogst van nieuwe aarde. Deze droge witte wijn is gemaakt van het druivenrassen Johanniter en Souvignier Gris. 6 flessen, nu voor euro 60,00 Alc. 12,3% VOL - 750 ml Uw bestelling staat de volgende dag klaar in het afhaalloket van de Minderhoudhoeve, Elandweg 40 te Swifterbant (niet op zondag).
 • Aanbieding!
  Druiven verbouwen op de bodem van de zee. Dat doen we bij Wijngaard Minderhoudhoeve in Swifterbant, Flevoland. De rijke zeebodem geeft onze wijn een eigen smaak. Proef de oogst van nieuwe aarde. Deze droge witte wijn is gemaakt van het druivenrassen Johanniter en Souvignier Gris. 6 flessen, nu voor euro 60,00 Alc. 12% VOL - 750 ml Uw bestelling staat de volgende dag klaar in het afhaalloket van de Minderhoudhoeve, Elandweg 40 te Swifterbant (niet op zondag).
 • Aanbieding!
  Druiven verbouwen op de bodem van de zee. Dat doen we bij Wijngaard Minderhoudhoeve in Swifterbant, Flevoland. De rijke zeebodem geeft onze wijn een eigen smaak. Proef de oogst van nieuwe aarde. Deze droge rosé is gemaakt van het druivenras Cabernet Cantor. 6 flessen, nu voor euro 60,00 Alc. 12,2% VOL - 750 ml Uw bestelling staat de volgende dag klaar in het afhaalloket van de Minderhoudhoeve, Elandweg 40 te Swifterbant (niet op zondag).